Αρχική Σελίδα

Shendian Electric Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ηλεκτρική Co. Shendian Xi'an, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «Xi'an Shendian») είναι ένας από τους οριζόμενους εσωτερικούς κατασκευαστές του κύματος μεταλλικών οξειδίων που ο arrester, ουδέτερος στηρίζοντας αντιστάτης, piezoresistor, ξεχύνεται σαν θάλασσα προστατευτική συσκευή, αντιστάτης, εξαρτήματα καλωδίων, σωληνοειδής μπάρα τροφοδότησης, δακτύλιος συμπυκνωτών, σύνθετος μονωτής, εποξικό μονώνοντας προϊόν, κενό προϊόν διαπότισης πίεσης και άλλα προϊόντα. Το Xi'an Shendian βρίσκεται στη Νο 23, λεωφόρο Fazhan, νέο βιομηχανικό πάρκο, ζώνη υψηλής τεχνολογίας, πόλη Xi'an, που καλύπτει μια έκταση περιοχών 19.000 τετρ.μέτρων και την ακαθάριστη έκταση πατωμάτων 24.000 τετρ.μέτρων, και που κρατά σταθερός - το προτέρημα ανήλθε σε RMB 200 εκατομμύρια. Το Xi'an Shendian έχει αυτήν την περίοδο 330 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 79 επαγγελματιών και 20 εμπειρογνωμόνων που έχουν τη μεγάλη συμβολή στην Κίνα και είναι ειδικευμένοι στο σχέδιο και την κατασκευή της καλύπτρας κύματος, του αντιστάτη, των εξαρτημάτων καλωδίων και του εποξικού προϊόντος μόνωσης.

 

Γενικές πληροφορίες:
1/ Συνολικό 420 προσωπικό
2/ Πάγια ενεργητικά για 31 MUSD, 2020 εισοδήματα 147,7 MUSD.
3/ Χαρτοφυλάκιο προϊόντων συμπεριλαμβανομένης της καλύπτρας κύματος, του εξαρτήματος καλωδίων, του αντιστάτη, του δακτυλίου HV και της σωληνοειδούς μπάρας τροφοδότησης.
4/ Ενημερωμένος, διπλώματα ευρεσιτεχνίας άνω των 260 στοιχείων.
5/ Στην εθνική τυποποιημένη πρόταση της καλύπτρας κύματος, του SPD και του αντιστάτη.
6/ Προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως στη ηλεκτρική δύναμη, το πετροχημικό, το σιδηρόδρομο, τον άνθρακα, τη μεταλλουργική κατασκευή και άλλους τομείς, μεταξύ τους συμπεριλαμβανομένου ABB/Σνάιντερ Siemens Κίνα.
 
 
Προϊόν Porfolio:
1/ Καλύπτρα και απαλλαγή κύματος αντίθετες, discharg όργανο ελέγχου
2/ Αντιστάτης
3/ Εξάρτημα καλωδίων
4/ HV δακτύλιος
5/ Σωληνοειδή μπάρα τροφοδότησης και λεωφορείο
6/ SPD.
 
 
Αναφορά εξαγωγής:
Κίνα Shendian Electric Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
 
 
Επιτυχής ιστορία:
Κίνα Shendian Electric Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 1
 
Κίνα Shendian Electric Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 2
 
 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από την καθιέρωσή του το 1985, Xi'an Shendian ήταν σε στενή συνεργασία με τα σχετικά πανεπιστήμια και τα κολλέγια, τα όργανα επιστημονικής έρευνας, το εθνικό κέντρο ποιοτικής επίβλεψης και επιθεώρησης των μονωτών & των καλυπτρών κύματος, και άλλα όργανα. Με περισσότερο από τριάντα έτη εμπειρίας παραγωγής, Xi'an Shendian έχει καθιερώσει τη γραμμή παραγωγής των αντιστατών οξειδίων ψευδάργυρου και τη γραμμή παραγωγής της θεραπείας, της διαμόρφωσης, της συγκέντρωσης και της δοκιμής των λαστιχένιων προϊόντων σιλικόνης, και τα δύο από τα οποία είναι σε εσωτερικό προηγμένο επίπεδο. Επιπλέον, Xi'an Shendian είναι εξοπλισμένο με το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό, τις τέλειες τεχνολογικές εγκαταστάσεις και τον πλήρη εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμής, κυρίως συμπεριλαμβανομένου του φούρνου σηράγγων, granulator ψεκασμού, του water-bearing αναμίκτη, των πλήρως αυτόματων hydropress, λαστιχένια μηχανή μίξης, που θεραπεύουν τον Τύπο, την πλήρως αυτόματη έγχυση σιλικόνης και που διαμορφώνουν τον εξοπλισμό, 1000kv ή επάνω από το extra-high σταθμό δοκιμής τάσης, το μερικό εξοπλισμό δοκιμής απαλλαγής, τον πλήρως αυτόματο ελεγκτή ΣΥΝΕΧΟΎΣ παραμέτρου, τον πλήρως αυτόματο τετραγωνικό ελεγκτή κυμάτων, τον υπόλοιπο ελεγκτή γήρανσης ελεγκτών τάσης, εναλλασσόμενου ρεύματος και συνεχούς ρεύματος, τον υψηλής τάσης ελεγκτή αντίκτυπου, το σε πραγματικό χρόνο σύστημα απεικόνισης ακτίνας X, το αλατισμένο σύστημα δοκιμής ψεκασμού/υγρασίας, τον ακολουθώντας εξοπλισμό δοκιμής, και τον ανιχνευτή διαρροών μαζικών φασματομέτρων ηλίου. Όλος ο εξοπλισμός έχει την υψηλή ακρίβεια δοκιμής και που έρχεται μέχρι το εσωτερικό προηγμένο επίπεδο.

Shendian Electric Co. Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Shendian

Αριθμός Υπαλλήλων : >191

Ετήσιες πωλήσεις : <41600000

Ιδρύθηκε Έτος : 1985

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shendian Electric Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shendian Electric Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shendian Electric Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shendian Electric Co. Ltd Πιστοποιήσεις